Zoek
Sluit dit zoekvak.

Active Ankle

Active Ankle is een Unknown gelegen aan Hazelaarstraat 35 in Groningen.

Meer informatie over Active Ankle in Groningen

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Groningen? Active Ankle is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Groningen zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Active Ankle is die plek. Het grote aanbod van Active Ankle zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Hazelaarstraat 35 in Groningen. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Active Ankle staat je kundig telefonisch te woord via: 31 50 579 1502. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://activeankle.nl/?page_id=35

Hoe kom je bij Active Ankle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Active Ankle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Active Ankle

Bezoekers bekeken ook