Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aktiesport

Aktiesport is een Unknown gelegen aan Moerwijk 17 in Breda.

Meer informatie over Aktiesport in Breda

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Breda? Aktiesport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Breda zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Aktiesport is die plek. Het grote aanbod van Aktiesport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Moerwijk 17 in Breda. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Aktiesport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 416 650 961. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.aktiesport.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google-local

Hoe kom je bij Aktiesport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aktiesport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Aktiesport

Bezoekers bekeken ook