Zoek
Sluit dit zoekvak.

Akwi Sport

Akwi Sport is een Unknown gelegen aan Tongelresestraat 266 in Eindhoven.

Meer informatie over Akwi Sport in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? Akwi Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Akwi Sport is die plek. Het grote aanbod van Akwi Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Tongelresestraat 266 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Akwi Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 40 245 1893. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.akwisport.nl/

Hoe kom je bij Akwi Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akwi Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Akwi Sport

Bezoekers bekeken ook