Zoek
Sluit dit zoekvak.

Area of Sports

Area of Sports is een Unknown gelegen aan Elegaststraat 44 in Eindhoven.

Meer informatie over Area of Sports in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? Area of Sports is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Area of Sports is die plek. Het grote aanbod van Area of Sports zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Elegaststraat 44 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Area of Sports staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 52012680. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier:

Hoe kom je bij Area of Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Area of Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Area of Sports

Bezoekers bekeken ook