Search
Close this search box.

ASICS

ASICS is een Unknown gelegen aan Stadhouderskade 23 a-b in Amsterdam.

Meer informatie over ASICS in Amsterdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Amsterdam? ASICS is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Amsterdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. ASICS is die plek. Het grote aanbod van ASICS zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Stadhouderskade 23 a-b in Amsterdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! ASICS staat je kundig telefonisch te woord via: 31 20 224 9028. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.asics.com/

Hoe kom je bij ASICS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ASICS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. ASICS

Bezoekers bekeken ook