Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bob van der Heijden Sport

Bob van der Heijden Sport is een Unknown gelegen aan Bergselaan 332-C in Rotterdam.

Meer informatie over Bob van der Heijden Sport in Rotterdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Rotterdam? Bob van der Heijden Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Rotterdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Bob van der Heijden Sport is die plek. Het grote aanbod van Bob van der Heijden Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Bergselaan 332-C in Rotterdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Bob van der Heijden Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 10 465 8442. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.bobvanderheijdensport.nl/

Hoe kom je bij Bob van der Heijden Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bob van der Heijden Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Bob van der Heijden Sport

Bezoekers bekeken ook