Zoek
Sluit dit zoekvak.

DAKA Leerdam

DAKA Leerdam is een Unknown gelegen aan Loosdorp 2 in Leerdam.

Meer informatie over DAKA Leerdam in Leerdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Leerdam? DAKA Leerdam is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Leerdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. DAKA Leerdam is die plek. Het grote aanbod van DAKA Leerdam zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Loosdorp 2 in Leerdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! DAKA Leerdam staat je kundig telefonisch te woord via: 31 345 228 765. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.daka.nl/winkels/leerdam-loosdorp

Hoe kom je bij DAKA Leerdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Leerdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. DAKA Leerdam

Bezoekers bekeken ook