Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dasia Wielersport

Dasia Wielersport is een Unknown gelegen aan Schalkwijkerstraat 25 in Haarlem.

Meer informatie over Dasia Wielersport in Haarlem

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Haarlem? Dasia Wielersport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Haarlem zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Dasia Wielersport is die plek. Het grote aanbod van Dasia Wielersport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Schalkwijkerstraat 25 in Haarlem. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Dasia Wielersport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 23 534 3006. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.dasia.nl/

Hoe kom je bij Dasia Wielersport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dasia Wielersport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Dasia Wielersport

Bezoekers bekeken ook