Search
Close this search box.

De Bel Sportprijzen

De Bel Sportprijzen is een Unknown gelegen aan naast de Dierenwinkel, Westelijke Kanaalweg 49 in Wemeldinge.

Meer informatie over De Bel Sportprijzen in Wemeldinge

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Wemeldinge? De Bel Sportprijzen is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Wemeldinge zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. De Bel Sportprijzen is die plek. Het grote aanbod van De Bel Sportprijzen zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op naast de Dierenwinkel, Westelijke Kanaalweg 49 in Wemeldinge. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! De Bel Sportprijzen staat je kundig telefonisch te woord via: 31 113 219 233. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.vajosport.com/

Hoe kom je bij De Bel Sportprijzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bel Sportprijzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. De Bel Sportprijzen

Bezoekers bekeken ook