Search
Close this search box.

De Bowlingwinkel

De Bowlingwinkel is een Unknown gelegen aan Vijfkamplaan 6 in Eindhoven.

Meer informatie over De Bowlingwinkel in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? De Bowlingwinkel is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. De Bowlingwinkel is die plek. Het grote aanbod van De Bowlingwinkel zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Vijfkamplaan 6 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! De Bowlingwinkel staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 20959540. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://bowlingscheveningen.com/nl/de-bowlingwinkel/

Hoe kom je bij De Bowlingwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bowlingwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. De Bowlingwinkel

Bezoekers bekeken ook