Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Corner

De Corner is een Unknown gelegen aan Wijk 2 102 in Urk.

Meer informatie over De Corner in Urk

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Urk? De Corner is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Urk zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. De Corner is die plek. Het grote aanbod van De Corner zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Wijk 2 102 in Urk. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! De Corner staat je kundig telefonisch te woord via: 31 527 685 979. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://m.facebook.com/pages/category/Clothing-Store/De-Corner-151007151656629

Hoe kom je bij De Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. De Corner

Bezoekers bekeken ook