Search
Close this search box.

de Koperwiek

de Koperwiek is een Unknown gelegen aan Oosterburen 55 in Midsland.

Meer informatie over de Koperwiek in Midsland

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Midsland? de Koperwiek is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Midsland zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. de Koperwiek is die plek. Het grote aanbod van de Koperwiek zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Oosterburen 55 in Midsland. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! de Koperwiek staat je kundig telefonisch te woord via: 31 562 769 004. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.dekoperwiekterschelling.nl/

Hoe kom je bij de Koperwiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Koperwiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. de Koperwiek

Bezoekers bekeken ook