Search
Close this search box.

De Liggende Hollander

De Liggende Hollander is een Unknown gelegen aan Tourslaan 33/41 in Eindhoven.

Meer informatie over De Liggende Hollander in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? De Liggende Hollander is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. De Liggende Hollander is die plek. Het grote aanbod van De Liggende Hollander zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Tourslaan 33/41 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! De Liggende Hollander staat je kundig telefonisch te woord via: 31 40 242 4368. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.deliggendehollander.nl/

Hoe kom je bij De Liggende Hollander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Liggende Hollander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. De Liggende Hollander

Bezoekers bekeken ook