Zoek
Sluit dit zoekvak.

DIRE sports

DIRE sports is een Unknown gelegen aan Bosstraat 35 in Soest.

Meer informatie over DIRE sports in Soest

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Soest? DIRE sports is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Soest zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. DIRE sports is die plek. Het grote aanbod van DIRE sports zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Bosstraat 35 in Soest. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! DIRE sports staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 20017236. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://diresports.com/

Hoe kom je bij DIRE sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DIRE sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. DIRE sports

Bezoekers bekeken ook