Search
Close this search box.

Flandria Sport

Flandria Sport is een Unknown gelegen aan Prins Hendrikstraat 63 in Axel.

Meer informatie over Flandria Sport in Axel

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Axel? Flandria Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Axel zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Flandria Sport is die plek. Het grote aanbod van Flandria Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Prins Hendrikstraat 63 in Axel. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Flandria Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 115 563 012. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier:

Hoe kom je bij Flandria Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flandria Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Flandria Sport

Bezoekers bekeken ook