Search
Close this search box.

GaSportief

GaSportief is een Sportwinkel gelegen aan Veldzicht 65 in Achthuizen.

Meer informatie over GaSportief in Achthuizen

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Achthuizen? GaSportief is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Sportwinkel richt zich op meer dan één sport.  

In Achthuizen zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Sportwinkel in de buurt te hebben. GaSportief is die plek. Het grote aanbod van GaSportief zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Sportwinkel op Veldzicht 65 in Achthuizen. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! GaSportief staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 40122985. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.gasportief.nl/

Hoe kom je bij GaSportief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GaSportief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. GaSportief

Bezoekers bekeken ook