Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geraets Sport

Geraets Sport is een Unknown gelegen aan Tappersweg 59 in Haarlem.

Meer informatie over Geraets Sport in Haarlem

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Haarlem? Geraets Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Haarlem zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Geraets Sport is die plek. Het grote aanbod van Geraets Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Tappersweg 59 in Haarlem. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Geraets Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 23 542 7245. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier:

Hoe kom je bij Geraets Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geraets Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Geraets Sport

Bezoekers bekeken ook