Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gymsquat

Gymsquat is een Unknown gelegen aan Nieuwstraat 33 in Leerdam.

Meer informatie over Gymsquat in Leerdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Leerdam? Gymsquat is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Leerdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Gymsquat is die plek. Het grote aanbod van Gymsquat zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Nieuwstraat 33 in Leerdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Gymsquat staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 53682924. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.fitnesscentrumleerdam.nl/

Hoe kom je bij Gymsquat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymsquat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Gymsquat

Bezoekers bekeken ook