Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haijma Schaatsen en Skeelers

Haijma Schaatsen en Skeelers is een Unknown gelegen aan Langebuorren 20 in Stiens.

Meer informatie over Haijma Schaatsen en Skeelers in Stiens

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Stiens? Haijma Schaatsen en Skeelers is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Stiens zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Haijma Schaatsen en Skeelers is die plek. Het grote aanbod van Haijma Schaatsen en Skeelers zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Langebuorren 20 in Stiens. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Haijma Schaatsen en Skeelers staat je kundig telefonisch te woord via: 31 58 257 4200. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.haijmaschaatsenskeelers.nl/

Hoe kom je bij Haijma Schaatsen en Skeelers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haijma Schaatsen en Skeelers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Haijma Schaatsen en Skeelers

Bezoekers bekeken ook