Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hippe Helm

Hippe Helm is een Unknown gelegen aan Coenecoop 80 in Waddinxveen.

Meer informatie over Hippe Helm in Waddinxveen

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Waddinxveen? Hippe Helm is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Waddinxveen zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Hippe Helm is die plek. Het grote aanbod van Hippe Helm zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Coenecoop 80 in Waddinxveen. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Hippe Helm staat je kundig telefonisch te woord via: 31 40 711 4480. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier:

Hoe kom je bij Hippe Helm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hippe Helm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Hippe Helm

Bezoekers bekeken ook