Search
Close this search box.

Intersport Eindhoven City

Intersport Eindhoven City is een Unknown gelegen aan Heuvel Galerie 25 in Eindhoven.

Meer informatie over Intersport Eindhoven City in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? Intersport Eindhoven City is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Intersport Eindhoven City is die plek. Het grote aanbod van Intersport Eindhoven City zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Heuvel Galerie 25 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Intersport Eindhoven City staat je kundig telefonisch te woord via: 31 40 237 4827. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.intersporteindhoven.nl/

Hoe kom je bij Intersport Eindhoven City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Eindhoven City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Intersport Eindhoven City

Bezoekers bekeken ook