Search
Close this search box.

Intersport Veldhuis

Intersport Veldhuis is een Unknown gelegen aan Breestraat 10-14 in Beverwijk.

Meer informatie over Intersport Veldhuis in Beverwijk

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Beverwijk? Intersport Veldhuis is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Beverwijk zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Intersport Veldhuis is die plek. Het grote aanbod van Intersport Veldhuis zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Breestraat 10-14 in Beverwijk. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Intersport Veldhuis staat je kundig telefonisch te woord via: 31 251 221 450. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.intersport.nl/storedetail?storeID=6051&utm_source=google-maps&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Hoe kom je bij Intersport Veldhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Veldhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Intersport Veldhuis

Bezoekers bekeken ook