Zoek
Sluit dit zoekvak.

iR Sports

iR Sports is een Unknown gelegen aan Ridderstraat 1 in Haarlem.

Meer informatie over iR Sports in Haarlem

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Haarlem? iR Sports is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Haarlem zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. iR Sports is die plek. Het grote aanbod van iR Sports zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Ridderstraat 1 in Haarlem. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! iR Sports staat je kundig telefonisch te woord via: 31 23 750 2708. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.ir-sports.eu/

Hoe kom je bij iR Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iR Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. iR Sports

Bezoekers bekeken ook