Search
Close this search box.

Jansen Sport

Jansen Sport is een Sportwinkel gelegen aan Antwerpsestraat 17 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Jansen Sport in Bergen op Zoom

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Bergen op Zoom? Jansen Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Sportwinkel richt zich op meer dan één sport.  

In Bergen op Zoom zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Sportwinkel in de buurt te hebben. Jansen Sport is die plek. Het grote aanbod van Jansen Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Sportwinkel op Antwerpsestraat 17 in Bergen op Zoom. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Jansen Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 51059962. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.facebook.com/jansensport2019

Hoe kom je bij Jansen Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jansen Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jansen Sport

Bezoekers bekeken ook