Search
Close this search box.

JEREMIASSE

JEREMIASSE is een Unknown gelegen aan Jufferswegje 12 in Kapelle.

Meer informatie over JEREMIASSE in Kapelle

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Kapelle? JEREMIASSE is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Kapelle zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. JEREMIASSE is die plek. Het grote aanbod van JEREMIASSE zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Jufferswegje 12 in Kapelle. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! JEREMIASSE staat je kundig telefonisch te woord via: 31 113 211 274. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.jeremiasse.nl/

Hoe kom je bij JEREMIASSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JEREMIASSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. JEREMIASSE

Bezoekers bekeken ook