Search
Close this search box.

John de Vlieger

John de Vlieger is een Unknown gelegen aan Bagijnestraat 40 in Zierikzee.

Meer informatie over John de Vlieger in Zierikzee

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Zierikzee? John de Vlieger is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Zierikzee zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. John de Vlieger is die plek. Het grote aanbod van John de Vlieger zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Bagijnestraat 40 in Zierikzee. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! John de Vlieger staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 40196778. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.kanozee.nl/

Hoe kom je bij John de Vlieger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John de Vlieger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. John de Vlieger

Bezoekers bekeken ook