Zoek
Sluit dit zoekvak.

Joka Sport

Joka Sport is een Unknown gelegen aan Krugersraat, Paul Krugerstraat 131A in Rotterdam.

Meer informatie over Joka Sport in Rotterdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Rotterdam? Joka Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Rotterdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Joka Sport is die plek. Het grote aanbod van Joka Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Krugersraat, Paul Krugerstraat 131A in Rotterdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Joka Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 10 290 9092. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.jokasport.nl/

Hoe kom je bij Joka Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joka Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Joka Sport

Bezoekers bekeken ook