Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jumbo

Jumbo is een Unknown gelegen aan De Wending 11 in Delfzijl.

Meer informatie over Jumbo in Delfzijl

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Delfzijl? Jumbo is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Delfzijl zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Jumbo is die plek. Het grote aanbod van Jumbo zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op De Wending 11 in Delfzijl. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Jumbo staat je kundig telefonisch te woord via: 31 596 575 160. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.jumbo.com/winkels/jumbo-delfzijl-de-wending

Hoe kom je bij Jumbo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Jumbo

Bezoekers bekeken ook