Zoek
Sluit dit zoekvak.

KanoZee

KanoZee is een Unknown gelegen aan Boerenweg 4 in Zierikzee.

Meer informatie over KanoZee in Zierikzee

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Zierikzee? KanoZee is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Zierikzee zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. KanoZee is die plek. Het grote aanbod van KanoZee zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Boerenweg 4 in Zierikzee. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! KanoZee staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 40196778. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.kanozee.nl/

Hoe kom je bij KanoZee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KanoZee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. KanoZee

Bezoekers bekeken ook