Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lakerz

Lakerz is een Unknown gelegen aan Industrieweg 31 in Zierikzee.

Meer informatie over Lakerz in Zierikzee

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Zierikzee? Lakerz is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Zierikzee zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Lakerz is die plek. Het grote aanbod van Lakerz zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Industrieweg 31 in Zierikzee. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Lakerz staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 22507581. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.lakerz.nl/

Hoe kom je bij Lakerz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lakerz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Lakerz

Bezoekers bekeken ook