Zoek
Sluit dit zoekvak.

Match & Play

Match & Play is een Unknown gelegen aan Magere Weide 2 in Leeuwarden.

Meer informatie over Match & Play in Leeuwarden

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Leeuwarden? Match & Play is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Leeuwarden zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Match & Play is die plek. Het grote aanbod van Match & Play zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Magere Weide 2 in Leeuwarden. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Match & Play staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 29902482. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.matchandplay.nl/

Hoe kom je bij Match & Play? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Match & Play het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Match & Play

Bezoekers bekeken ook