Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maxi Sport

Maxi Sport is een Unknown gelegen aan Osdorpplein 655 in Amsterdam.

Meer informatie over Maxi Sport in Amsterdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Amsterdam? Maxi Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Amsterdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Maxi Sport is die plek. Het grote aanbod van Maxi Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Osdorpplein 655 in Amsterdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Maxi Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 20 331 4133. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.maxisport.nl/

Hoe kom je bij Maxi Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maxi Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Maxi Sport

Bezoekers bekeken ook