Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL

Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL

5/5

Zoek jij een broek waar je comfortabel in kunt fitnessen? Neem dan eens een kijkje bij Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL en wellicht is dit wel de perfecte fitnessbroek voor jou. Op deze pagina kom je alles te weten over Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de broek is die jij zoekt. Overtuigd geraakt? Koop het dan snel en eenvoudig aan via de button hieronder.

Specificaties Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL

Geslacht

Dames

Maat

XL

Kleur

Zwart

Kledingmodel

Sportshort

Maatadvies

Valt normaal

Type sport

Hardlopen

Sluiting

Elastische tailleband | Trekkoord

Sportkledingopties

Steekzakken

Wasvoorschrift

Machinewas

Omschrijving van Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL

Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL is geschikt voor Dames.

Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL komt standaard in maat XL. Bekijk de winkel van aankoop om te zien in welke andere maten de fitnessbroek beschikbaar zijn. Het maatdavies voor dit product is als volgt: Valt normaal.

Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL is specifiek bedoeld voor Hardlopen, maar mocht je de broek comfortabel vinden voor een andere sport kan dat natuurlijk ook.

Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL beschikt over de volgende sluiting: Elastische tailleband | Trekkoord.

Was Nike W NK DF TEMPO RACE SHORT Dames Sportbroek Maat XL niet op een te hoge temperatuur om krimpen te voorkomen. Het wasvoorschrift is Machinewas.

Bekijk ook andere fitnessbroeken