Search
Close this search box.

Pattieka

Pattieka is een Unknown gelegen aan Lange Vorststraat 36 in Goes.

Meer informatie over Pattieka in Goes

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Goes? Pattieka is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Goes zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Pattieka is die plek. Het grote aanbod van Pattieka zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Lange Vorststraat 36 in Goes. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Pattieka staat je kundig telefonisch te woord via: . Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://bol.com/nl/w/pattieka/1484373

Hoe kom je bij Pattieka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pattieka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Pattieka

Bezoekers bekeken ook