Search
Close this search box.

Pims Sport

Pims Sport is een Unknown gelegen aan Vrijburg, Handelsweg 15 in Vlissingen.

Meer informatie over Pims Sport in Vlissingen

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Vlissingen? Pims Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Vlissingen zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Pims Sport is die plek. Het grote aanbod van Pims Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Vrijburg, Handelsweg 15 in Vlissingen. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Pims Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 118 490 820. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://www.pimssport.nl/

Hoe kom je bij Pims Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pims Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Pims Sport

Bezoekers bekeken ook