Search
Close this search box.

Planet of Tennis

Planet of Tennis is een Unknown gelegen aan Zeelsterstraat 32 in Eindhoven.

Meer informatie over Planet of Tennis in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? Planet of Tennis is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Planet of Tennis is die plek. Het grote aanbod van Planet of Tennis zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Zeelsterstraat 32 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Planet of Tennis staat je kundig telefonisch te woord via: 31 40 744 1272. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.planetoftennis.nl/

Hoe kom je bij Planet of Tennis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Planet of Tennis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Planet of Tennis

Bezoekers bekeken ook