Search
Close this search box.

Play Rugby

Play Rugby is een Unknown gelegen aan Torenallee 46 in Eindhoven.

Meer informatie over Play Rugby in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? Play Rugby is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Play Rugby is die plek. Het grote aanbod van Play Rugby zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Torenallee 46 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Play Rugby staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 43575889. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier:

Hoe kom je bij Play Rugby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Play Rugby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Play Rugby

Bezoekers bekeken ook