Search
Close this search box.

Progetti Sport

Progetti Sport is een Sportwinkel gelegen aan Traaij 255 in Driebergen-Rijsenburg.

Meer informatie over Progetti Sport in Driebergen-Rijsenburg

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Driebergen-Rijsenburg? Progetti Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Sportwinkel richt zich op meer dan één sport.  

In Driebergen-Rijsenburg zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Sportwinkel in de buurt te hebben. Progetti Sport is die plek. Het grote aanbod van Progetti Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Sportwinkel op Traaij 255 in Driebergen-Rijsenburg. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Progetti Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 343 521 373. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.madmaxsport.nl/

Hoe kom je bij Progetti Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Progetti Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Progetti Sport

Bezoekers bekeken ook