Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L

PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L

5/5

Zoek jij een broek waar je comfortabel in kunt fitnessen? Neem dan eens een kijkje bij PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L en wellicht is dit wel de perfecte fitnessbroek voor jou. Op deze pagina kom je alles te weten over PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om erachter te komen of dit de broek is die jij zoekt. Overtuigd geraakt? Koop het dan snel en eenvoudig aan via de button hieronder.

Specificaties PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L

Geslacht

Heren

Maat

L

Kleur

Zwart

Kledingmodel

Sportshort

Maatadvies

Valt normaal

Type sport

Fitness & Training

Sluiting

Elastische tailleband | Trekkoord

Sportkledingopties

Steekzakken

Wasvoorschrift

Machinewas

Omschrijving van PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L

PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L is geschikt voor Heren.

PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L komt standaard in maat L. Bekijk de winkel van aankoop om te zien in welke andere maten de fitnessbroek beschikbaar zijn. Het maatdavies voor dit product is als volgt: Valt normaal.

PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L is specifiek bedoeld voor Fitness & Training, maar mocht je de broek comfortabel vinden voor een andere sport kan dat natuurlijk ook.

PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L beschikt over de volgende sluiting: Elastische tailleband | Trekkoord.

Was PUMA Train Fav Blaster 7" Sportshort Heren Maat L niet op een te hoge temperatuur om krimpen te voorkomen. Het wasvoorschrift is Machinewas.

Bekijk ook andere fitnessbroeken