Zoek
Sluit dit zoekvak.

Risja Sportballen

Risja Sportballen is een Unknown gelegen aan bezoek alleen op afspraak, Ullerberglaan 3 in Eindhoven.

Meer informatie over Risja Sportballen in Eindhoven

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Eindhoven? Risja Sportballen is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Eindhoven zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Risja Sportballen is die plek. Het grote aanbod van Risja Sportballen zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op bezoek alleen op afspraak, Ullerberglaan 3 in Eindhoven. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Risja Sportballen staat je kundig telefonisch te woord via: 31 6 57307865. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://risjasportballen.nl/

Hoe kom je bij Risja Sportballen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Risja Sportballen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Risja Sportballen

Bezoekers bekeken ook