Search
Close this search box.

Rosiir

Rosiir is een Unknown gelegen aan Nijverheidsweg 2 in Dirksland.

Meer informatie over Rosiir in Dirksland

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Dirksland? Rosiir is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Dirksland zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Rosiir is die plek. Het grote aanbod van Rosiir zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Nijverheidsweg 2 in Dirksland. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Rosiir staat je kundig telefonisch te woord via: 31 187 725 327. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://rosiir.com/nl/

Hoe kom je bij Rosiir? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rosiir het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Rosiir

Bezoekers bekeken ook