Zoek
Sluit dit zoekvak.

Run2Day

Run2Day is een Unknown gelegen aan Meent 75 in Rotterdam.

Meer informatie over Run2Day in Rotterdam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Rotterdam? Run2Day is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Rotterdam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Run2Day is die plek. Het grote aanbod van Run2Day zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Meent 75 in Rotterdam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Run2Day staat je kundig telefonisch te woord via: 31 10 414 2500. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://rotterdam.run2day.nl/

Hoe kom je bij Run2Day? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Run2Day het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Run2Day

Bezoekers bekeken ook