Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sima Sport

Sima Sport is een Unknown gelegen aan Hof van Spaland 35 in Schiedam.

Meer informatie over Sima Sport in Schiedam

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Schiedam? Sima Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Schiedam zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Sima Sport is die plek. Het grote aanbod van Sima Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Hof van Spaland 35 in Schiedam. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Sima Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 10 470 4242. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: https://sima-shoes.nl/

Hoe kom je bij Sima Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sima Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Sima Sport

Bezoekers bekeken ook