Search
Close this search box.

Sports World

Sports World is een Unknown gelegen aan De Centrale 14 in Leeuwarden.

Meer informatie over Sports World in Leeuwarden

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Leeuwarden? Sports World is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Leeuwarden zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Sports World is die plek. Het grote aanbod van Sports World zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op De Centrale 14 in Leeuwarden. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Sports World staat je kundig telefonisch te woord via: 31 58 799 9091. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.sportsdirect.com/

Hoe kom je bij Sports World? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports World het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Sports World

Bezoekers bekeken ook