Zoek
Sluit dit zoekvak.

Squadra Sport

Squadra Sport is een Unknown gelegen aan Braakmanstraat 43 in Hansweert.

Meer informatie over Squadra Sport in Hansweert

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Hansweert? Squadra Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Hansweert zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Squadra Sport is die plek. Het grote aanbod van Squadra Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Braakmanstraat 43 in Hansweert. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Squadra Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 113 381 342. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.squadrasport.nl/

Hoe kom je bij Squadra Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squadra Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Squadra Sport

Bezoekers bekeken ook