Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Hockey Centre

The Hockey Centre is een Unknown gelegen aan Palmpolstraat 7 in Almere.

Meer informatie over The Hockey Centre in Almere

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Almere? The Hockey Centre is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Almere zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. The Hockey Centre is die plek. Het grote aanbod van The Hockey Centre zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Palmpolstraat 7 in Almere. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! The Hockey Centre staat je kundig telefonisch te woord via: 31 85 040 4869. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.hockeycentre.nl/

Hoe kom je bij The Hockey Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hockey Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. The Hockey Centre

Bezoekers bekeken ook