Search
Close this search box.

U-Sport

U-Sport is een Unknown gelegen aan Heresingel 5 in Groningen.

Meer informatie over U-Sport in Groningen

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Groningen? U-Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Groningen zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. U-Sport is die plek. Het grote aanbod van U-Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Heresingel 5 in Groningen. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! U-Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 50 305 0069. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.u-sport.com/

Hoe kom je bij U-Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je U-Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. U-Sport

Bezoekers bekeken ook