Search
Close this search box.

Van der Woude

Van der Woude is een Unknown gelegen aan Westfriese Parkweg 5 in Hoorn.

Meer informatie over Van der Woude in Hoorn

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Hoorn? Van der Woude is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Hoorn zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Van der Woude is die plek. Het grote aanbod van Van der Woude zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Westfriese Parkweg 5 in Hoorn. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Van der Woude staat je kundig telefonisch te woord via: 31 229 275 785. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://www.vanderwoudeschaatsskeelersport.nl/

Hoe kom je bij Van der Woude? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Woude het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Van der Woude

Bezoekers bekeken ook