Search
Close this search box.

Vergo-Sport

Vergo-Sport is een Unknown gelegen aan Vloedlijn 2 in Vlissingen.

Meer informatie over Vergo-Sport in Vlissingen

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Vlissingen? Vergo-Sport is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Vlissingen zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Vergo-Sport is die plek. Het grote aanbod van Vergo-Sport zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Vloedlijn 2 in Vlissingen. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Vergo-Sport staat je kundig telefonisch te woord via: 31 118 413 831. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier:

Hoe kom je bij Vergo-Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vergo-Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Vergo-Sport

Bezoekers bekeken ook