Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vifra

Vifra is een Unknown gelegen aan Simon Stevinweg 1 in Middelharnis.

Meer informatie over Vifra in Middelharnis

Heb jij bepaalde sportartikelen nodig om je sport uit te oefenen Middelharnis? Vifra is dé plek om langs te gaan. Hier vind je namelijk een veelzijdig aanbod van sportartikelen. Of je nu voetbalt, tennist, paddelt of hockeyt. Deze Unknown richt zich op meer dan één sport.  

In Middelharnis zijn er veel mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende sporten. Dan is het noodzakelijk om een goede Unknown in de buurt te hebben. Vifra is die plek. Het grote aanbod van Vifra zorgt ervoor dat welke sport je ook beoefent, je hier terecht kunt voor je materiaal.

Kom langs bij deze Unknown op Simon Stevinweg 1 in Middelharnis. Liever eerst bellen of het product dat je wilt op voorraad is? Geen probleem! Vifra staat je kundig telefonisch te woord via: 31 187 482 690. Voor een eerste indruk aan het aanbod, bekijk je de website hier: http://vifra.nl/

Hoe kom je bij Vifra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vifra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportwinkels
  2. Vifra

Bezoekers bekeken ook